PYTACIE.PL



Rosół. Przepis jak ugotować domowy i tradycyjny rosół. MENU Dorotki.


Informacje

Odtworzeń filmu: 871611
Czas trwania: 15m 34s
Wasza opinia: 8335
Ilość reakcji: 284
Opis: Jak długo gotować mięso a ile warzywa? Przepis na wspaniały rosół przygoto .

Komentarze


Rosół. Przepis jak ugotować domowy i tradycyjny rosół. MENU Dorotki.

- Dorotka myslalam, ze potrafie gotowac...🤷‍♀️🤷‍♀️.twoj rosol byl dzisiaj pyszny.....🤗
- Dorotka, jestes codziennie moja towarzyszka w kuchni🌞❤
- Jeszcze uprażoną cebulkę z łupinką kawałek.
Na żeliwnej płytce ułożonej na gazie się przypieka.
Jak już jest prawie czarna to siup do rosołu.
Daje piękny aromat w całej kuchni
- Wytłumaczone ! Super :)
- :-0
- Swietny przepis. Wreszcie lubię rosół. Dziekuje za przepis.😊
- Pani Dorotko
rosół przepyszny. Cudo.
Jest pani wspaniała.
Basia ze świętokrzyskiego.
- Super Dorotko tak powinno się gotować rosół
- Super pani dorotko wyszło pszepysznie
- Pani Dorotko bardzo dziękuję za ten i za wiele innych filmów, wiele razy z Panią gotowałam i wychodziło mimo ze jestem antytalent😁
Dziękuję za prosty przekaz, jasny nawet dla początkujących ❤ Pozdrawiam i mam nadzieję nadzieję na wiele kolejnych filmów😘
-
- Ja dodaję przyprawę lubczyk oraz liście selera i pora zamiast cebuli pod koniec gotowania . Też wychodzi prawdziwy rosół z aromatycznym smakiem . A korzeń pora wykorzystam do surówki , bądź do pizzy lub można zamrozić drobno pokrojonego do następnych dań czy zup.
- Wspaniale Pani przekazuje- pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!
- Bardzo lubię czyjeś nowe nowości.brawo za komentarze
- H
- łał fantastiko
- Super rady, dziękuję 👍👍👍
- ⁰
- 657 łapek w dół trochę duzo ale zdaje mi sie ze za patronite bo to niszczy ten kanał :)
- U nas na Śląsku zawsze w Niedzielę był Rosół, z kurczaka lub z wołowiny.
I w sumie z tego mięsa można zrobić następne danie. Mnie się podoba jak Pani Dorotka gotuje i uważam że niektóre komentarze tutaj są nie na miejscu. Suma sumarą i tak każdy gotuje pod swój smak.
- Bardzo dobry dokładny przepis. W mojej wersji nie obieram ze skóry marchewki i pietruszki, wraz w warzywami dodaję świeżo ścięty lubczyk i świeżo startą kurkumę i na koniec gotowania czosnek. W zimie dobrym patentem jest przerwanie gotowania i wystawienie na mróz a potem ponowne gotowanie. :-)