Najlepsze DOMOWE KRÓWKI - jak zrobić? | SUGARLADY
Informacje
Odtworzeń filmu: 466479
Czas trwania: 2m 46s
Wasza opinia: 12539
Ilość reakcji: 308
Opis: ⏳ Zostało już TYLKO 9 GODZIN na kupienie „Tuby Smaku” z darmową przesy .
Komentarze
Najlepsze DOMOWE KRÓWKI - jak zrobić? | SUGARLADY
- Proszę wybaczyć ale muszę to napisać ... ile tu "półdebili", półdebili żeby nie obrażać debili ... zobacz sobie co to WANILINA, a nie będziesz robił z siebie kretyna, masę trzeba gotować długo, wszelkie składniki i proporcje podane pod filmem, o czym wspomina Lady ...
- A ja mam lejącą się kąsystencje
- Ja mam pytanie czy mogło to by wyjść z zwykłym mlekiem bo moja koleżanka się pyta
- Super 🥰😘😍👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
- Co zrobiłam źle jeśli wylewając masę była bardziej lejąca i wodnista niż twoja? Coś musiało pójść nie tak bo po odstaniu krówki też były bardzo rzadkie 😒
- Ile dodałaś soli???? proszę odpowiedz
- dzięki, spróbuję zrobić
- a można zwykłe mleko 3,2 %
- Niewypał
- Pachnie nieziemsko w całej chałupie :D najgorsze ,ze nie wiedziałam ,ze trzeba merdać w tym garze tak długo(już 40 min i dalej nie gęste ) :) już się nie mogę doczekać aż będą gotowe :) zaczęłam Panią oglądać i teraz co chwile coś z Panią gotuję ;) pozdrawiam ❤️😁
-
- Robiłam dziś pierwszy raz a nie jestem specem w kuchni. Zrobiłam od razu potrójne proporcje bo czułam że będą przepyszne i się nie pomyliłam. Trzeba je dłużej gotować i wszystko wychodzi jak trzeba. Cierpliwości !!! Są przepyszne takie aksamitne. Rewelacja już nigdy nie kupię moich ulubionych ze sklepu bo te są nie do przebicia!!! Dziękuję za przepis
- 🤤🤤
- Mordoklejki 🤤🤤🤤
- Szkoda że nie przełamałas chociaż jednej by pokazać czy się ciągnął czy łamią itp
- A co to jest cuker waniliowy bo ja znam wanilinowy😘
- Czy jak się doda mak do krówek to wyjdą tzw iryski?
- A czy zwykłe mleko się nada ?
- Hejka! Sugar, a mleko może być z kartonika takie "zagęszczone"? Bo w puszcze to najpopularniejsze jest strasznie drogie. Czy jest vogule jakaś różnica między skondensowanym a zagęszczonym? Bądź pozdrowiona :)
- wychodzą strasznie gorzkie od tej ilości cukru waniliowego!
- Mąż robił uż drugi raz krówki z tego przepisu i za każdym razem wychodzą lejące a nie takie twarde gotował 40 minut